Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sinner-studio to ty? Jeśli tak to jest bardzo ładnie. :)

Opublikowano

Pliki zostają na tamtym hostingu.

Tak ja jestem ze wsparcia technicznego tego sklepu (twórca aplikacji).

A grafikę wykonała w/w firma i jest właścicielem serwisu ;)

Co do adresu to faktycznie można zastosowć taki sposób, lecz bez sensownie będzie to wyglądało jak kupujący będzie miał 2 uslugi a id będzie 1250 (dla przykładu).

graf3.png

Opublikowano

@UP

Chyba bardziej bezsensowne jest robienie tak jak jest to teraz, przecież ID to powinno mieć wtedy 2, bo do konkretnego sklepu, a nie ogółem.

Czyli 1 usługa - ID: 1

2 usługa - ID: 2

3 usługa - ID: 3 itd...

Opublikowano

Strona ogólnie ładna, prosta i schludna. Nie patrzę na inne podstrony, oceniam stronę główną i jeślibym wszedł na tą stronę z google na pewno bym szybko nie wyszedł :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie zrozum mnie źle, ale jak patrzę na tą stronę to odnoszę wrażenie, że widzę jakiś przerobiony gotowiec.

Poza tym kolorystyka zupełnie nie pasuje do tematyki Minecrafta.

Opublikowano

Nie zrozum mnie źle, ale jak patrzę na tą stronę to odnoszę wrażenie, że widzę jakiś przerobiony gotowiec.

Poza tym kolorystyka zupełnie nie pasuje do tematyki Minecrafta.

Uwierz mi że wszystko pisane / robione od zera :)

A czy wszystko musi być kwadratowe ?

graf3.png

Opublikowano

Nie jestem pewien bo panelu nie widziałem, ale myślę, że sys. Drama. poza tym takie kosiorne i wgl.

dam ci za same chęci:

5/10.

Nie kupiłbym. -> (edit) gdybym Szukał przemyślałbym.

Edit:

Po dłuższym przyglądaniu, ten lay naprawdę mi się podoba jednakże niektóre rozwiązania w skrypcie są mi bardzo znajome z 2 zmieniam na 5

Edit2:

Zastosuj sesje i oprzyj o nie przyciski, bo jak sie zaloguje nadal widze buttony od rejestracji i logowania.

creepercw.png

Dajcie troche % w dół :]

Opublikowano

Nie znam się na php, dlatego nie ocenię skryptu. Co do strony:

+ bardzo przejrzysta

+ ładnie wykonana

+ kolory pasują

+ kod schludny, komentarze

Zdaję mi się albo lay podobny jest do siner-studio (podobna kolorystyka).

Ogółem 9/10, ładnie ale mogłoby być lepiej.

33f98x4.png

Opublikowano

Nie jestem pewien bo panelu nie widziałem, ale myślę, że sys. Drama. poza tym takie kosiorne i wgl.

[...]

Zastosuj sesje i oprzyj o nie przyciski, bo jak sie zaloguje nadal widze buttony od rejestracji i logowania.

Wiem że te buttony są. Sesje są... Inaczej by się nie dało logować.

Co do sprawdzania czy zalogowany + ukrywanie przycisków - przemyśle to :)

graf3.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W jaki sposób łączysz się z serwerami, aby poprzez twoją stronę ludzie kupowali rzeczy na danym serwerze? Czy tam się pobiera pliki i trzeba wstawić na swoją strone?

Osobiście pomagam tylko na PW lub e-mail

-----------------------------------------------------------------

https://github.com/smietanka

Opublikowano

Wszystko jest trzymane na moim serwerze. Ludzie otrzymują opcję np iframe lub przekierowania na stronę docelową.

Do połączenia sklepu wystarczy, ip , port i hasło.

graf3.png

Opublikowano

Tak jak to jest na csrv. No w sumie fajne, nowość jeśli chodzi o to wszystko, ale będziesz musiał zrobić więcej szablonów tego iframe

Opublikowano

W jaki sposób łączysz się z serwerami, aby poprzez twoją stronę ludzie kupowali rzeczy na danym serwerze? Czy tam się pobiera pliki i trzeba wstawić na swoją strone?

Przez rcon tak jak kazdy sklep , w konfiguracji serwera ustawiasz port i haslo ( do rcon )

Opublikowano

Wiem..., ale wiem też że takie łączenie przez rcon nie działa z hostingów zewnętrznych.. W dodatku trzeba podać hasło rcon i port rcon ...

Opublikowano

Bardzo fajne, jak wykupię większy serwer napewno kupię tu Profesjonalny admin shop :D

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...